BrainMax Pure Protein Pesto Genovese, bazalkové pesto, 130 g, BIO
Ověřit dostupnostProdukt BrainMax Pure Protein Pesto Genovese, bazalkové pesto, 130 g, BIO z kategorie BrainMax Pure® u nás najdete od 109 Kč.
Popis
Produkt BrainMax Pure Protein Pesto Genovese, bazalkové pesto, 130 g, BIO
Tak chutná Itálie
Bazalka Genovese je specifická odrůda bazalky, která pochází z italského regionu Ligurie. Tato bazalka je charakteristická svými velkými, jasně zelenými a hladkými listy, které mají intenzivní, sladkou a lehce kořeněnou vůni. Pesto se vyznačuje bohatou a aromatickou chutí bazalky, extra panenského olivového oleje a piniových oříšků.
Do čeho můžete pesto použít?
Jedna z nejznámějších italských omáček pochází z oblasti Ligurie. Pesto Genovese lze využít k těstovinám, které obohatí svou bohatou chutí a výrazným aroma. Skvěle se hodí také jako pomazánka na sendviče, bagety nebo italskou piadinu. Těmto pokrmům dodá chuť i výživnou hodnotu. Můžete ho použít i jako omáčku nebo dip k zeleninovým salátům či grilovaným pokrmům, což dodá vašim jídlům autentický italský nádech.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 2529 kJ / 613 kcal |
Tuky | 59 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 7 g |
Sacharidy | 6,4 g |
- z toho cukry | 1,2 g |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 0,8 g |
BIO certifikace CZ-BIO-001
Naše pesto má BIO certifikát - Produkce ekologického zemědělství EU.
Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení: 34% zpracovaná bazalka* (24% bazalka*, extra panenský olivový olej*, mořská sůl, antioxidant: kyselina askorbová), voda, 18% hráškový protein*, extra panenský olivový olej*, mořská sůl, antioxidant: kyselina askorbová), voda, 18% hráškový protein*, extra panenský olivový olej*, piniové oříšky*, regulátor kyselosti: mléčná kyselina. Může obsahovat stopy lepku a sóji. *produkt z ekologického zemědělství. Minimální trvanlivost do (číslo šarže) na sklenici
Původ: Itálie
Distributor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladování: Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Po otevření uchovávejte v lednici.